Utilizarea aparatului torser

Cum poate sa fie folosit Torser si in ce domenii, cui ii este destinat si cine se poate bucura de protectia sa? Raspunsul este foarte simplu la aceasta intrebare avand in vedere ca nu exista limita de varsta sau de sex, culoare si in niciun caz domenii. Oricine poate sa foloseasca Torser si orice persoana are dreptul sa il cumpere daca doreste sa se bucure de linistea sa trupeasca si sufleteasca.

Se spune ca oamenii sunt ceea ce consuma insa la final ei sunt ceea ce gandesc. Daca ai ganduri negative si esti mereu stresat corpul tau va simti acest lucru si nu va face decat sa duca totul intr-o extrema rea, care nu te ajuta deloc la mentinerea echilibrului perfect si armonios de care ai nevoie pentru a functiona corespunzator. Ei bine, aceste stari nu le avem neaparat din cauza felului in care gandim ci mai mult din cauza mediului incojurator si a energiilor captate de catre organismul nostru. Exista karma in care poate putini sau multi oameni cred, adica tradus pe limba noastra "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face", insa acest principiu functioneaza exact pe legile energetice transmise. Probabil nu o singura data ati simtit ca vine un val fierbinte catre duneavoastra atunci cand va certati cu cineva sau cand nu va place un lucru anume si sunteti tensionat din cauza unei persoane. Acest val de energei sau de caldura este exact energia pe care persoana de langa o transmite si o face in asa masura incat o simtiti.

Cum ne putem proteja impotriva acestor energii nefaste si cum sa actionam cu optimism asupra mediului inconjurator, daca suntem expusi mereu si nici macar noi nu facem nimic sa remediem acest aspect? Apelam asadar la tehnici moderne de echilibrare ale energiilor precum este dispozitivul Torser, care cu putin efort ne poate face sa ne descatusam de tot ceea ce inseamna intuneric in sensul metaforic si cel mai abstract.