Trandafirii ideali in gradina ideala

Favoritii dintotdeauna atat ai pasionatilor de gradinarit cat si ai celor care sunt pur si simplu pasionati de frumos, trandafirii atrag prin varietate, prin frumusete si prin parfum. E drept ca trandafirii arata superb in buchete, infrumuseteaza o casa sau orice locatie atunci cand sunt asezati in vaze in diverse aranjamente si decoruri, insa mediul in care reusesc sa arate cel mai bine este gradina.

Acesta este si motivul pentru care trandafirii sunt printre cele mai folosite flori de gradina si cei care dau intotdeauna acestui loc un aer de ingrijit si de confortabil.  Insa cum nimic nu vine fara munca, si a avea o gradina de trandafiri implica multa munca si multa atentie, si mai ales o buna cunoastere a „tabieturilor” acestor flori. Ingrijirea foarte atenta, alaturi de prepararea pamantului in care veti planta trandafirii, localizarea lor in gradina si atenta selectare a soiurilor de trandafiri sunt cheia succesului atunci cand va ganditi la o gradina de trandafiri. Officeflowers.ro vine cu o selectie excelenta de trandafiri, oferind celor interesati trandafiri Grande Fiori cu o inaltime de 90-120 cm, trandafiri Rampicanti cu o inaltime ce poate ajunge pana la peste 2 metri, si trandafirii Miniature cu ramificatii multiple, ce cresc intre 30 si 60 cm, toate speciile fiind trandafiri Meilland crescuti in Romania sub licenta Padana.

Oricare ar fi specia pe care o alegeti pentru gradina, Office Flowers va poate ajuta si cu servicii de consultanta pentru amenjarea spatiilor exterioare pe care le doriti, consultanta in vederea oferirii celor mai bune conditii plantelor pe care le cumparati si le cresteti apoi, dar si servicii de peisagistica. Pe de alta parte, tot aici puteti gasi oferte personalizate atat in functie de dorintele proprii cat si in functie de tendintele fiecarui sezon, astfel incat gradina dumneavoastra sa fie mereu un spatiu ideal de recreere si frumos.