Must have in garderoba de sarcina

Orice femeie poate fi frumoasa si atragatoare, chiar si in perioada sarcinii, si se poate bucura de modificarile ce au loc in propriul corp, fara sa-si faca griji legate de silueta, daca tine cont si de cateva sfaturi legate de garderoba. Orice dressing al gravidei moderne trebuie sa contina cateva elemente speciale, care vor face orice burtica sa arate bine, si in plus sa se simta confortabil. Iata care sunt principalele haine pentru gravide pe care trebuie sa le achizitionezi fie la inceputul sarcinii, fie atunci cand corpul incepe sa capete forme noi.

Rochitele si topurile evazate
(celebrele “A line”, cum le numesc designerii de moda), la fel ca si cele de tip baby doll sau cu talie inalta, care se evazeaza de sub linia sanilor. Burtica va arata foarte frumos si in plus va avea si locul necesar, chiar pana in ultima luna de sarcina. In afara de faptul ca fac o femeie sa arate extrem de bine, sunt si un obiect vestimentar care merita investitia, pentru ca il vei putea purta pe intreaga perioada a sarcinii.

Pantalonii cu burtica
– jeansii sau pantalonii de orice tip, office, de trening, toate cu un insert elastic peste talie si burta, care dau loc sarcinii sa creasca. Acest insert elastic este ajustabil si reprezinta varianta ideala pentru a purta pantaloni chiar si intr-o perioada in care vechii jeansi vor fi utati in fundul dressing-ului. Pentru jeansii destinati special burticilor in crestere, alege intotdeauna jeansi ai marilor designeri, care – spre deosebire de vechii jeansi pentru gravide, extrem de deprimanti – sunt facuti sa arate superb pe trupul femeii insarcinate.

Camasi feminine
– poate nu esti de obicei genul care poarta camasi din matase sau croiuri ample, lejere, dar poate chiar perioada sarcinii este momentul potrivit sa le descoperi feminitatea. Poarta intotdeauna topuri feminine, din materiale usoare, fluide, cu volane, dar si cu imprimeuri vesele.