The Crew- cel mai asteptat joc cu masini

Avem o veste buna pentru iubitorii jocurilor de masini: cel mai asteptat joc de masini, The Crew, va fi lansat pe PlayStation 4, Xbox One si PC  la inceputul anului 2014. Asa cum si-a obisnuit publicul in ultimii ani, Ubisoft a facut anuntul surpriza in cadrul propriei conferinte de presa de la E3 2013 din Las Vegas. The Crew, noul joc cu masini street racing se afla in dezvoltare, fiind produs de Ivory Tower si Ubisoft Reflection. Echipa este formata din veteranii care au lucrat si la jocuri precum Need for Speed, V- Rally si Test Drive Unlimited.

The Crew face parte din categoria jocurilor cu masini proiectate si dezvoltate pentru urmatoarea generatie de console, ceea ce le permite celor ce produc acest joc sa realizeze ce pana acum era de neimaginat. Astfel, jucatorii vor dispune de intreaga harta a Statelor Unite ale Americii, cu toate formele de relief ( munti, dealuri, pleje) si toate tipurile de decor pe care ti le poti imagina: drumuri off-road, circuite, orase, suburbii. In cadrul jocului sunt incluse locatii precum New York, Las Vegas, Miami si Black Hills, jucatorii avand misiunea de a distruge organizatii criminale.

Dupa cum poti deduce chiar din nume, jocul de masini The Crew a fost proiectat pentru a putea fi jucat alaturi de prieteni. Astfel, jucatorii se pot organiza in echipe, indeplinind impreuna diferite misiuni. Acest joc este gandit pentru a se desfasura in permanenta online, existand posibilitatea ca echipele sa se intersecteze in timpul aventurilor. Altfel spus, masina care te-a impiedicat sa iti duci la capat ultima misiune nu e neaparat controlata de inteligenta artificiala a jocului, ci de un alt jucator uman. In acest fel jocul imbina perfect singleplayer-ul si multiplayer-ul.

Reprezentand o revolutie in zona de jocuri cu masini, The Crow va oferi optiuni avansate de personalizare. Acestea se refera atat la nivelul vizual cat si la performantele si comportamentul bolizilor. Pentru ca pachetul sa fie complet, Ubison va lansa si o aplicatie pentru  iOS si andriod  cu ajutorul careia cei ce utilizeaza smartphon-urile sau tabletele vor putea gestiona si interactiona cu diferite aspecte ale jocului propriu-zis.