Jocul un stil de viata

Daca acum cateva zeci de ani , sa fii adult si te joci jocuri cu masini, impuscaturi putea pare cel putin ciudat, in ziua de azi acest lucru este absolut normal. Cum a avut loc aceasta schimbare? Prin aparitia jocurilor pentru PC si ulterior a jocurilor online.
Aceste jocuri iti dau posibilitatea sa fii oricine iti doresti si sa faci lucruri pe care nu poti sa le faci in viata reala. Pe vremea parintilor mei, odata cu inaintarea in varsta jocurile copilariei trebuiau date deoparte iar varinatele in care jocul putea fi folosit ca si metoda de relaxare scadeau odata cu trecerea timpului si cresterea in etate. Jocurile care puteau fi jucate fara a parea ridicol ramaneau cele bazate pe sport, tabelele, sahul sau jocurile de carti.  Odata cu aparitia calculatorului in casele oamenilor de rand, a fost deschis si apetitul pentru jocuri in mediul vitual. Dat fiind ca actiunea jocului se petrece in spatele unui ecran, identitatea jucatorului este nestiuta iar acest lucru pare mai important daca obisnuiesti sa te joci online, oricum daca vrei sa te joci poti intra pe http://www.jocurionlinehd.com
Aparitia acestor jocuri si trecerea catorva zeci de ani a facut ca adultii care se joaca sa nu mai fie priviti ciudat, ba chiar sa fie un lucru perfect normal. In acest moment exista chiar si competitii care se desfasoara la nivel mondial pe platformele de jocuri online, iar persoanele care sunt castigatoare  primesc  destul de multi bani. In ziua de astazi jocul a ajuns sa fie un lucru normal pentru persoanele de orice vasrsta iar multi dintre noi chiar isi castiga existenta jucandu-se. Din punctul meu de vedere este ca si cum nu ai imbatrani niciodata.
Cu toate schimbarile care au loc in lumea din jurul nostru, in mentalitate si in societate, sunt curioasa cum se vor desfasura lucrurile pentru copiii nostri. Nu pot sa nu ma intreb oare ce surprize si schimbari ne va ma aduce evolutia.