Vreti lumina mai buna si linistitoare?

De cand au aparut pe piata romaneasca, becurile cu led nu au avut o viata prea usoara pe rafturile magazinelor de profil. La inceput au fost ocolite, apoi au fost luate, insa timid si cu oarecare reticente, cauzate de preturile prea mari fata de banalele becuri de 60W sau 100W. Pe masura ce timpul a trecut si romanii s-au informat, au descoperit in bec led un prieten si nu un dusman.

Becurile cu led au inceput sa fie folosite in locuinte, in spatii comerciale, in zone rezidentiale, la iluminatul stradal. Consumul mic de energie electrica, randamentul foarte mare, lumina de buna calitate, mai suportabila pentru ochi si montarea usoara au transformat bec led in cele mai cautate tipuri de becuri de pe piata. Daca va ganditi si dvs. sa renuntati la neoane si la becurile cu incandescenta, puteti incepe cautarile dvs. pe vreauled.ro, cel mai bun magazin online cu becuri cu led, unde preturile au intrat la apa, iar calitatea e mereu peste asteptari. Cu peste 20 de ani de experienta, vreauled.ro are o oferta variata cu zeci de modele de bec led cu preturi incepand de la sub 10 RON si ajungand chiar si la peste 300 RON, in functie de tehnologia folosita si de accesoriile dorite. Pentru cine locuieste la vila si are si o piscina in curte, vreauled.ro a pregatit becuri cu led pentru piscina, care lumineaza perfect intreaga suprafata a locului de balaceala preferat de copilasi, sunt rezistente la agentii corozivi din apa din piscina, dar si la fluctuatiile de curent. Lumina este colorata in varianta RGB Multicolor si se schimba automat, iar garnitura de cauciuc asigura imposibilitatea iesirii apei pe langa corp.

Un tip de bec led mai deosebit, vandut de vreauled.ro, este si cel RGB WiFi, cu o raza de actiune a telecomenzii de peste 30 de metri – pentru controlul sau se poate folosi si un modul separat WiFi pentru acces de pe Smartphone, modul putand fi cumparat de pe acelasi site. Avantajul ledului WiFi este legat de inserierea becurilor si controlul lor pe zone, cu aceeasi telecomanda.