Nu-ti bate capul cu recuperare sistem RAID. Lasa specialistii sa caute raspunsuri

Fluxul urias de date care a ajuns sa fie transmis pentru furnizarea diverselor servicii informatice precum si necesitatea unei sigurante sporite a datelor foarte importante pentru corporatii si firme mari au determinat folosirea arhitecturilor tip RAID. Pe intelesul tuturor, un sistem RAID este o combinatie inteligenta de disk-uri incluse intr-o unitate logica, combinatie realizata cu un hardware si/sau un software special.

Viteza de functionare este mare insa cea mai importanta caracteristica a acestor sisteme este redundata. Ca orice sistem de stocare a datelor si sistemele RAID sunt predispuse la incidente de pierdere a acestora. Vestea buna este ca o recuperare sistem raid este in general posibila intrucat sistemele RAID sunt tolerante la defecte, discurile stricate putandu-se schimba din mers, iar datele se pot extrage uneori chiar si in timpul rularii. Tehnologia RAID este ideala si in cazul sistemelor in care nevoia de informatie de procesat este foarte mare. In prezent, sistemele RAID s-au diversificat, existand RAID-0, RAID-1, RAID-5, RAID-6 sau RAID-10, fiecare dintre ele cu avantajele si dezavantejele sate. In cazul in care aveti nevoie de o recuperare sistem raid ar fi cazul sa mergeti la o firma care presteaza servicii profesionale de recuperare a datelor de pe sisteme RAID si sa lasati problema pe mana specialistilor.

Cu o experienta de peste 12 ani, Quartz Data Recovery (http://www.quartz.ro) are cea mai buna echipa de ingineri, fiind lider pe piata de profil din Romania. Pentru Quartz Data Recovery nu exista nicio recuperare sistem raid care sa nu fie posibila, orice tip de sistem RAID fiind rezolvat rapid. Inginerii vor recupera datele de pe orice sistem RAID, indiferent de capacitate, de sistemul de operare sau de tipul de disk-uri. Ulterior unei evaluari se stabileste termenul de predare in acord cu cerintele clientului, se recupereaza datele, apoi ele sunt transferate pe un mediu de stocare functional. Preturile variaza in functie de tipul sistemului RAID si al defectelor disk-urilor componente. Daca datele trebuie recuperate urgent se poate face si acest lucru contra unei taxe de urgenta. Diagnosticarea primara este gratuita. Cititi mai multe pe http://www.quartz.ro/servicii/sisteme-raid/