Ai o nunta ca-n povesti doar cu o farmatie de nunta

Te-ai saturat sa tot vezi pe la evenimente artisti care fac playback si dau din buze minute in sir, mimand cantatul? Vrei o nunta cu formatie live, muzica buna, variata si oameni seriosi? Atunci fii gata sa afli totul despre formatia pe care o angajezi. In primul rand, trebuie sa soliciti servicii excelente, indiferent de cat de mult sau putin platesti.

Formatia Adamos Band – formatie nunta din Iasi, formata din absolventi si studenti ai Universitatii de Arte „George Enescu” – Iasi, e gata oricand sa iti puna la dispozitii cele mai bune servicii si o prestatie live excelenta, cu instrumentisti si instrumente valoroase, intretinute, adaptate oricarui gen muzical si oricarui ritm. Daca vrei mai multe amanunte, site-ul oficial Adamos Band – formatie nunta adamosband.ro iti ofera toate detaliile despre background-ul muzical si educational al membrilor band-ului, fotografii ale tinerilor extraordinari din formatie si datele cele mai interesante din parcursul lor profesional. Astfel, vei sti in orice moment totul despre oamenii pe care-i angajezi. In plus, gasesti si fotografii de la evenimente si filmulete cu prestatiile live, ca sa te convingi de potentialul lor. Si pentru ca sunetul e foarte important, poti intreba oricand echipa Adamos Band – formatie nunta din Iasi despre tipul si calitatea acesteia.

O alta problema la angajarea trupei pentru ziua nuntii e calitatea actului muzical. Si aici, Adamos Band exceleaza, si asta pentru ca experienta de mai bine de doi ani si inca sapte – Adamos Band e o extensie a Adamos Brass, fanfara care a luat nastere in 2007 din initiativa asis.univ.drd. Liviu-Razvan Adamachi, actual voce-trombon in formatie. Cum nuntile sunt mai tot timpul, trebuie sa ai grija sa tocmesti formatia cea mai buna din timp. Asa ca nu mai pierde timpul si intra chiar acum in contact cu Adamos Band si stabileste data nuntii cand formatia iti va canta si te va incanta cu muzica de cea mai buna calitate!