Florile de hartie – alternativa din 2014 pentru decorul de nunta

Decorul salii de nunta, indiferent daca alegi un restaurant sau un alt loc pentru acest eveniment important,  este, fara indoiala, un element de interes central in organizarea nuntii. Iar atunci cand ne referim la decorul salii de nunta ne referim la flori, huse pentru scaune, fete de masa, aranjamente florale, lumini, confetii si multe alte asemenea detalii care intregesc atmosfera de basm pentru unul dintre cele mai importante evenimente ale vietii tale.

Exista anumite restaurante nunti, adica restaurante centrate pe organizarea nuntilor, care va pot pune la dispozitie o mare parte din serviciile mentionate mai sus. Totusi, trebuie sa mentionam ca in cazul florilor, respectiv cel al aranjamentelor florale pentru sala de nunta, exista o alternativa mai ieftina si mai eficienta in aranjarea salii. Daca esti o mireasa moderna si iti doresti sa iti impresionezi invitatii prin creativitate si bun gust, dar fara sa fii nevoita sa cheltui o avere, atunci iti sugeram sa apelezi la aranjamentele florale din hartie.

In ziua de azi exista o multime de tutoriale pe internet care te indruma pas cu pas in crearea de ornamente din hartie. In functie de dificultate si de indemanare, poti sa iti alegi modelul preferat si sa incepi aventura creatiei. Mai mult decat atat, iti poti convoca domnisoarele de onoare si cu ajutorul lor, veti crea cele mai impresionante ornamente de hartie pentru nunta.

Avantajele florilor de hartie sunt multiple. In primul rand, acestea sunt usor de pastrat si de depozitat, atat inainte, cat si dupa nunta. Florile de hartie pot fi realizate din combinatiile de culori dorite, fara sa ai parte de restrictii, asa cum s-ar intampla in cazul florilor naturale. Mai mult decat atat, poti sa incepi sa lucrezi la ele din timp, sunt mai ieftine, si le poti oferi cadou celor apropiati, in semn de amintire, dupa finalizarea nuntii.