Cauti ceva inedit? Viziteaza Thailanda

Cu 16 milioane de straini care zboara anual, Thailanda este destinatia de calatorie favorita a Asiei, care ofera o multime de atractii turistice si posibilitati nelimitate de distractie si relaxare. Totusi, in ciuda afluxului mare de vizitatori care aleg un sejur Thailanda, integritatea culturala a tarii ramane, in mare parte, intacta. Rezerva acum si bucura-te de toate bogatiile Thailandei si de tot ceea ce are de oferit. Alege cea mai buna oferta accesand agentie-turism-timisoara.ro.

Thailanda este o tara care a fost in masura sa absoarba influentele occidentale, mentinand in acelasi timp bogatia patrimoniului si farmecul local la un nivel destul de ridicat. Desi acoperita de imaginea turistica, comunitatea tipic thailandeza este inca pasionata de agricultura, expunand adesea scene traditionale ale comunitatilor de pescari, plantatii de cauciuc si temple budiste. Un procent destul de mare din populatia tailandeza isi castiga existenta din munca bazata adesea pe plantarea orezului - care sta la baza bucatariei unice a tarii.

Amestecul de traditie si modernitate este cel mai intens in Bangkok - prima oprire pe aproape orice itinerariu. In nucleul sau istoric vei gasi temple stralucitoare, piete pe marginea canalelor si opulenta secolului al XVIII -lea la Grand Palace. In centru, zgarie-norii adapostesc capriciile modei si decorul buticurilor si barurilor de noapte.
La centrul de zonele nordului, Chiang Mai este atat un oras istoric atractiv cat si un centru cultural vibrant, cu o puternica traditie a artelor si festivalurilor. Ademenirea primordiala a regiunii inconjuratoare este data de drumetii prin sate locuite de o populatie bogata in amestecuri de popoare tribale.

Nisipul si marea sunt principala atractie a vacantelor thailandeze. Ko Samui are cele mai zdrobitoare plaje cu nisip alb si cea mai mare varietate de oferte de cazare si facilitati. La acelasi nivel, insula stancoasa Ko Tao, gazduieste cel mai mare centru de scufundari din Asia de Sud. 

In provinciile din sud abunda viata plina de la mare si nisipurile pustii ale insulelor Trang si Ko Tarutao - National Marine Park fiind una dintre atractiile principale ale zonei. Frumosa zona din Ko Phi Phi este inconjurata de marea turcoaz si stancile dramatice de calcar care caracterizeaza linia de coasta de-a lungul provinciei Krabi.