Amintiri fantoma

Ati observat vreodata ca va puteti regasi, simti si comporta in moduri pe care le-ati preferat sa nu? Modalitati despre care ati crezut ca erau demult apuse? Sau, mai rau, ati vazut ca reactioneatiza emotional la situatii dificile si este mult timp de recuperat pentru aceasta?

Avem aceste tendinte, chiar si dupa punerea intelectuala a lucrurilor la locul lor si stiind ca nu ar trebui sa traim sentimentul ca facem asta din nou. Ati observat acest lucru in primul rand in urma cu cativa ani, dupa ce ati petrecut mult timp si efort in sortarea interioara a amintirilor. A fost un pic de soc deoarece stiati ca ati facut o multime in lumea dvs. interioara. Ce ati pierdut? Ce e inca nevoie sa se schimbe? Unde e nevoie sa va uitati? De ce au existat probleme reziduale persistente? De ce ati fost in imposibilitatea de a trece peste acestea? Stiti ca trebuie sa existe o solutie, asa ca trebuie sa decideti sa gasiti niste raspunsuri si sa incepeti sa intrebati lumea dvs. interioara, Sinele intelept din fiecare.

Chiar de la inceputul calatoriei personale spirituale, starea implicita este de a verifica in orientare noastra interioara. Desi va lua ceva timp sa va dati seama ce faceti, intr-un fel sau altul, acesta e procesul de baza care ransforma intreaga viata si e fost o legatura cu eul interior intelept, linistea din centrul fiintei dvs., intelepciunea din inima. Acesta nu e intotdeauna usor si e nevoie de a-l invata sa-l faceti in mod constient si nu au fost de multe deconectari pentru a va recupera pe parcurs. Dar invatarea acestui mister duce intotdeauna la un loc de echilibru in care va simtiti binecuvantarea a existentei
Asa ca incepeti sa va intrebati despre orientarea dvs. interioara, despre reactiile si resentimentele care au persistat, chiar si dupa ce ati constatat un loc de echilibru emotional si intelegere intelectuala. Destul de curand veti incepe sa obtineti unele introspectii.

Aceasta intelegere nu va ajuta prea mult la inceput, pentru ca va parea atat de scandalos pentru mintea dvs. rationala. Ceea ce intuitia v-a spus a fost ca sa reactionati la amintiri si chiar daca pare o nebunie, cu toate acestea, va coincide cu o cautare spirituala care a fost imbratisata mai mult si mai mult din misterul constiintei dvs., asa ca veti incepe sa explorati ideea.