Entertaining-ul si bancurile

Lumea prezentului este o lume plina de contradictii. De la aparente pana la esente, de la confruntari interioare pana la cele manifestate direct, toate acestea tin de domeniul zilelor agitate in care traim. Iar daca zilele sunt agitate, atunci bineinteles ca si noi ca oameni vom deveni tot mai agitati si mai stresati deoarece nu reusim cum sa separam toate sentimentele pe care le simtim.
Ei bine, un mod prin care putem uita de toate greutatile este entertaining-ul. Daca veti reusi sa va ganditi la cu totul si cu totul altceva iar daca pofta de viata va va reveni pas cu pas atunci inseamna ca sunteti cu siguranta pe drumul cel bun.
Totdeauna trebuie sa fim atenti sa ne bucuram de viata, iar pentru aceasta trebuie mai intai sa traim. In loc sa stam inchisi in propria noastra carapace, mai bine mergem si ne distram pentru a iesi din rutina. O alta metoda prin care putem sa ne relaxam este legata tot de entertaining si anume citirea bancurilor.
Bancurile sunt cele care doar in mai putin de un minut ne pot face sa ne simtim mai bine. O doza de umor nu strica nimanui, asadar nu ezitati sa incercati aceasta metoda pentru ca viata dumneavoastra sa se indrepte catre un drum corect si  echilibrat.
Optimismul este un element extrem de important si tocmai de aceea trebuie ca zi de zi sa fim cat mai echilibrati din punct de vedere emotional pentru ca ne descurca foarte bine in orice activitate vom intreprinde. Ei bine, sfarsitul de saptamana este ideal pentru a ne pregati si pentru a ne incarca bateriile pentru intreaga saptamana care va urma, asadar cel mai bine ar fi, ca pe langa odihna, sa avem in program si cate o mica petrecere sau de ce nu o simpla plimbare cu toti prietenii.
Daca vreti sa faceti o schimbare de mediu, atunci puteti alege sa mergeti la o petrecere sau pur si simplu sa organizati o iesire in oras cu cei mai buni prieteni. Cu siguranta pe tot parcusul intalnirii va veti binedispune si veti rade mai mult decat ati putea crede deoarece in cercul de prieteni exista intotdeauna o persoana care stie cum sa faca oamenii sa zambeasca.
Cele mai frumoase bancuri sunt cele povestite de cei din jurul nostru, sunt bancurile pe care le auzim si nu cele pe care le citim. Un banc este de doua ori mai bun atunci cand este spus de catre o persoana cu talente oratorice, fiind mult mai amuzat si mai palpitant.
 Deasmenea, daca va plac bancurile spuse de altii puteti organiza chiar un concurs intre prieteni pentru a initia o seara de neuitat! In functie de grupul cu care va distrati, cele mai povestite bancuri pot fi cele seci sau bancurile cu Bula sau cu Alinuta sau poate chiar cele deocheate. Oricare dintre aceste categorii ar fi predominante, surse de inspiratie veti gasi din fiecare. Pe internet circula peste 5000 de bancuri din toate categoriile amintite mai sus.
Asadar, distractie faina !