Trenduri in materie de rochii femei elegante pentru 2016

Sfarsitul de an aduce de fiecare data ceva nou in materie de tinute, asta si pentru ca prevesteste deja trendurile anului ce va urma. Acum ai sansa sa arati cat mai bine si sa fii la moda, asa ca trebuie sa te pui la punct cu tot ce e nou in materie de rochii femei elegante. Rochiile sunt cele care te scot in evidenta si iti dau ocazia sa fii in centrul atentiei indiferent de momentul in care iti faci aparitia.

Pentru 2016, rochiile care vor merge de minune la orice fel de eveniment sunt cele cu dantela. Dantela e socotita de expertii in materie de moda o reteta sigura si sexy pentru tinutele de seara, caracterizate in general prin eleganta si rafinament. O combinatie perfecta pentru o seara de vis poate fi o rochie din dantela si un body negru sau un set de lenjerie cu aceeasi cromatica. Veti vedea imediat diferenta prin prisma privirilor domnilor, care nu se vor mai putea dezlipi de rochie. Tot in materie de rochii femei elegante pentru 2016, noile trenduri indica faptul ca minimalismul si austeritatea trebuie sa dispara din peisaj, lasand loc culorilor puternice si combinatiilor de nuante electrice. Tine cont de faptul ca nuantele neutre de gri sau negru ar fi bine sa se combine perfect cu explozia de culori din restul tinutei. Anul 2016 va fi cu siguranta unul al imprimeurilor de orice fel. Putem intalni rochii animal print cu un aer retro care aminteste de epocile trecute, dar si paiete folosite pe post de decoratiuni, cu nuante cat mai electrizante, ideale pentru petrecerile care au loc pe parcursul anului.

Atentie insa la asocierea cu incaltamintea, intrucat acest tip de tinute sunt mai pretentioase. Ca un pont, le puteti face sa se completeze perfect daca adaugati un dres negru opac sau niste pantofi cu un toc stiletto cat mai colorati.