De ce sa alegi o vacanta in Turcia

Turcia este o tara unica ale carei combinaii inedite de frumuseti naturale cu un patrimoniu vechi de mai bine de 10.00 de ani, fascineaza si da curs imaginatiei si starii de bine oricarui turist. Oportunitatile pe care Turcia ca si tara turistica le ofera vizitatorilor sai, sunt vaste dar si diverse avand in vedere ca o vacanta Turcia iti ofera sansa sa descoperi trecutul tarii, in toata splendoarea sa, cat si cultura unei vieti moderne, imbinand armonios toate trasaturile unei zone demne de supranumirea Mica Asie.

Turcia si mai alea Riviera Turceasca au o popularitate mare din punct de vedere turistic, avand in vedere ca anual cateva milioane de turisti viziteaza atat litoralul nisipos care se intinde pe aproape 8000 de kilometri de-a lungul Marii Egee cat si a Marii Mediteraneene, cat si statiunile mai retrase. O vacanta Turcia reprezinta o vacanta intr-un paradis cu soare, cu plaja cu mare, cu lacuri si munti, intr-un cuvant o vacanta unica, o modificare majora a vietii de zi cu zi, pentru o scurta perioada de timp, cat si o evadare in exotism.

Asa cum zic si specialistii, de un lucru putem fi siguri si anume de faptul ca o singura vizita nu va fi niciodata de ajuns pentru a ne satura sau pentru a gusta indeajuns din aceasta tara minunata. Si in completare venim si noi cu faptul ca odata ce ai ajuns in Turcia sa ai o vacanta, indiferent cat de scurta sau de lunga este ea, cu siguranta vei dori sa revii, inca o data si inca o data, pentru a mai descoperi cate un coltisor, pentru a mai vedea cate-o talpa de plaja sau pentru a mai incerca un nou tip de mancare. Atentie, insa pentru cei care au stomacul mai sensibil - sa nu consume chiar tot ce este in meniul turcesc, ci sa apeleze la mancaruri mai usoare.