La birou sau acasa, ai nevoie neaparat de un fotoliu masaj

Aura proasta care a fost trasata in jurul saloanelor de masaj si tenta erotica i-a facut pe multi clienti fideli ai acelor locuri sa renunte la ele si sa caute alternative. Neincrederea in calitatea serviciilor oferite, preturile mult prea piperate si poate pudicitatea si timiditatea de a fi vazut aproape gol de oricine au fost principalele motive ale acestei intoarceri la 180 de grade. Din fericire, alternativele la masajul din salon sunt mai ieftine si la indemana oricui.

Un fotoliu masaj va poate oferi tot ce gaseati intr-un salon profesionist si ceva in plus, tehnici moderne de masaj, intimitate maxima, pentru ca-l folositi acasa si relaxarea totala, pentru ca nu mai stati stresat de ce va urma dupa masajul propriu-zis. De asemenea, va puteti imbraca sau dezbraca exact asa cum doriti, puteti sa stati si in pielea goala, oricum ar fi nu va vede nimeni si nu se pune problema de atentat la pudicitatea dvs. Un alt avantaj al fotoliu masaj de la Komoder este si economisirea de timp si alocarea lui pentru familie, si asta pentru ca fotoliile de masaj sunt langa dvs. si nu intr-un salon. Spre deosebire de un maseur profesionist, de care aveti parte doar dvs., un fotoliu masaj e foarte bun si pentru membrii familiei dvs. si pentru prietenii care vin ocazional pe la dvs. si vor neaparat sa se mai relaxeze putin.

Fotoliile vandute de Komoder au functii speciale pentru o relaxare cat eficient, se muleaza in functie de forma corpului si de greutate, au senzori optici pentru detectarea punctelor de masaj, un sistem de role pentru masaj special, mai ales pentru zona lombara, masaj cu vibratii si perne de aer. Insa fotoliile de masaj de la Komoder nu sunt bune numai acasa. La birou, puteti sa ajutati angajatii sa fie mai productivi, sa isi indrepte coloana si sa isi detensioneze muschii care stau in pozitii nefiresti pentru cei care stau mereu pe scaun si fac miscari bruste.

Stresul dispare dupa o sedinta de masaj, eficient la locul de munca e mai mare, de unde si profitul mai mare pe masura ce angajatii isi indeplinesc sarcinile mai bine si mai corect.