De ce sa alegi o vacanta in Turcia

Turcia este o tara unica ale carei combinaii inedite de frumuseti naturale cu un patrimoniu vechi de mai bine de 10.00 de ani, fascineaza si da curs imaginatiei si starii de bine oricarui turist. Oportunitatile pe care Turcia ca si tara turistica le ofera vizitatorilor sai, sunt vaste dar si diverse avand in vedere ca o vacanta Turcia iti ofera sansa sa descoperi trecutul tarii, in toata splendoarea sa, cat si cultura unei vieti moderne, imbinand armonios toate trasaturile unei zone demne de supranumirea Mica Asie.

Turcia si mai alea Riviera Turceasca au o popularitate mare din punct de vedere turistic, avand in vedere ca anual cateva milioane de turisti viziteaza atat litoralul nisipos care se intinde pe aproape 8000 de kilometri de-a lungul Marii Egee cat si a Marii Mediteraneene, cat si statiunile mai retrase. O vacanta Turcia reprezinta o vacanta intr-un paradis cu soare, cu plaja cu mare, cu lacuri si munti, intr-un cuvant o vacanta unica, o modificare majora a vietii de zi cu zi, pentru o scurta perioada de timp, cat si o evadare in exotism.

Asa cum zic si specialistii, de un lucru putem fi siguri si anume de faptul ca o singura vizita nu va fi niciodata de ajuns pentru a ne satura sau pentru a gusta indeajuns din aceasta tara minunata. Si in completare venim si noi cu faptul ca odata ce ai ajuns in Turcia sa ai o vacanta, indiferent cat de scurta sau de lunga este ea, cu siguranta vei dori sa revii, inca o data si inca o data, pentru a mai descoperi cate un coltisor, pentru a mai vedea cate-o talpa de plaja sau pentru a mai incerca un nou tip de mancare. Atentie, insa pentru cei care au stomacul mai sensibil - sa nu consume chiar tot ce este in meniul turcesc, ci sa apeleze la mancaruri mai usoare.

Lucruri ciudate pe care nu le-ai stiut despre prezervative

Prezervativele si catolicii. Spre deosebire de orice alta religie, catolicismul e foarte strict in privinta controlului natal si interzice folosirea anticonceptionalelor, avortului sau prezervativelor pentru evitarea sau intreruperea sarcinilor. Centrele de colectare si testare a lichidului seminal masculin pentru tratamente de fertilitate au o politica foarte interesanta: lichidul e colectat doar din prezervative folosite cu gauri in ele, rezultatul colectat trebuind sa fie din timpul partidei de sex dintre barbat si femeie si nu din alte circumstante.

Moralitatea folosirii lor este acceptata doar daca se previne o boala precum SIDA. In Irlanda, tara catolica, s-a interzis folosirea si importul de prezervative pana in 1979, cand au fost permise doar pe retete. Din 1985, in toata Irlanda se vand prezervative la discretie. Bill Gates. Gates e cunoscut pentru Microsoft si Windows, dar si pentru actele sale de caritate, lupta impotriva bolilor, educatie, implicarea in dezvoltarea agriculturii. In 2013 a inceput un proiect pentru imbunatatirea prezervativelor. Ideea era sa se creeze prezervative foarte subtiri care sa permita o placere sexuala crescuta si sa protejeze perfect organele sexuale masculine-barbatii se cam feresc de prezervative pentru ca nu mai simt asa de bine senzatiile excelente din timpul sexului.

Au existat doua proiecte care au luat banii miliardarului din fruntea Microsoft. Unul, pentru prezervative facute dintr-o forma usoara de carbon numita grafen, altul, pentru prezervative facute din polyuretan, care creaza un sigiliu in jurul organului genital masculin si este foarte subtire.