Nu-ti bate capul cu recuperare sistem RAID. Lasa specialistii sa caute raspunsuri

Fluxul urias de date care a ajuns sa fie transmis pentru furnizarea diverselor servicii informatice precum si necesitatea unei sigurante sporite a datelor foarte importante pentru corporatii si firme mari au determinat folosirea arhitecturilor tip RAID. Pe intelesul tuturor, un sistem RAID este o combinatie inteligenta de disk-uri incluse intr-o unitate logica, combinatie realizata cu un hardware si/sau un software special.

Viteza de functionare este mare insa cea mai importanta caracteristica a acestor sisteme este redundata. Ca orice sistem de stocare a datelor si sistemele RAID sunt predispuse la incidente de pierdere a acestora. Vestea buna este ca o recuperare sistem raid este in general posibila intrucat sistemele RAID sunt tolerante la defecte, discurile stricate putandu-se schimba din mers, iar datele se pot extrage uneori chiar si in timpul rularii. Tehnologia RAID este ideala si in cazul sistemelor in care nevoia de informatie de procesat este foarte mare. In prezent, sistemele RAID s-au diversificat, existand RAID-0, RAID-1, RAID-5, RAID-6 sau RAID-10, fiecare dintre ele cu avantajele si dezavantejele sate. In cazul in care aveti nevoie de o recuperare sistem raid ar fi cazul sa mergeti la o firma care presteaza servicii profesionale de recuperare a datelor de pe sisteme RAID si sa lasati problema pe mana specialistilor.

Cu o experienta de peste 12 ani, Quartz Data Recovery (http://www.quartz.ro) are cea mai buna echipa de ingineri, fiind lider pe piata de profil din Romania. Pentru Quartz Data Recovery nu exista nicio recuperare sistem raid care sa nu fie posibila, orice tip de sistem RAID fiind rezolvat rapid. Inginerii vor recupera datele de pe orice sistem RAID, indiferent de capacitate, de sistemul de operare sau de tipul de disk-uri. Ulterior unei evaluari se stabileste termenul de predare in acord cu cerintele clientului, se recupereaza datele, apoi ele sunt transferate pe un mediu de stocare functional. Preturile variaza in functie de tipul sistemului RAID si al defectelor disk-urilor componente. Daca datele trebuie recuperate urgent se poate face si acest lucru contra unei taxe de urgenta. Diagnosticarea primara este gratuita. Cititi mai multe pe http://www.quartz.ro/servicii/sisteme-raid/

Vreti lumina mai buna si linistitoare?

De cand au aparut pe piata romaneasca, becurile cu led nu au avut o viata prea usoara pe rafturile magazinelor de profil. La inceput au fost ocolite, apoi au fost luate, insa timid si cu oarecare reticente, cauzate de preturile prea mari fata de banalele becuri de 60W sau 100W. Pe masura ce timpul a trecut si romanii s-au informat, au descoperit in bec led un prieten si nu un dusman.

Becurile cu led au inceput sa fie folosite in locuinte, in spatii comerciale, in zone rezidentiale, la iluminatul stradal. Consumul mic de energie electrica, randamentul foarte mare, lumina de buna calitate, mai suportabila pentru ochi si montarea usoara au transformat bec led in cele mai cautate tipuri de becuri de pe piata. Daca va ganditi si dvs. sa renuntati la neoane si la becurile cu incandescenta, puteti incepe cautarile dvs. pe vreauled.ro, cel mai bun magazin online cu becuri cu led, unde preturile au intrat la apa, iar calitatea e mereu peste asteptari. Cu peste 20 de ani de experienta, vreauled.ro are o oferta variata cu zeci de modele de bec led cu preturi incepand de la sub 10 RON si ajungand chiar si la peste 300 RON, in functie de tehnologia folosita si de accesoriile dorite. Pentru cine locuieste la vila si are si o piscina in curte, vreauled.ro a pregatit becuri cu led pentru piscina, care lumineaza perfect intreaga suprafata a locului de balaceala preferat de copilasi, sunt rezistente la agentii corozivi din apa din piscina, dar si la fluctuatiile de curent. Lumina este colorata in varianta RGB Multicolor si se schimba automat, iar garnitura de cauciuc asigura imposibilitatea iesirii apei pe langa corp.

Un tip de bec led mai deosebit, vandut de vreauled.ro, este si cel RGB WiFi, cu o raza de actiune a telecomenzii de peste 30 de metri – pentru controlul sau se poate folosi si un modul separat WiFi pentru acces de pe Smartphone, modul putand fi cumparat de pe acelasi site. Avantajul ledului WiFi este legat de inserierea becurilor si controlul lor pe zone, cu aceeasi telecomanda.

Cum iti alegi jobul perfect

Este destul de greu pentru tineri sa isi aleaga de la varsta de 18-19 ani meseria - implicat specializarea la facultate avand in vedere ca aceasta varsta se caracterizeaza inainte de toate prin optimism si prin idealism cat si o atatudine pozitiva fata de orice. Desigur nu in toate cazurile - pentruc a sunt si tineri depresivi, desi speram ca tot mai putini dintre ei. Si ca o mica paranteza aici, mentionez ca eu personal cred cu tarie ca bacul nu ar trebui sa fie examenul maturitatii avand in vedere ca un tanar abia paseste catre aceasta noua etapa a vietii dupa varsta de 24-25 de ani.

Mai exact nu mai sunt vremurile de alta data, cand la 18 ani un baiat era considerat barbat in toata regula si deja trebuia sa isi caute o neasta pe care sa o intretina si sa nu mai vorbim de faptul ca pe vremea bunicii - fetele deveneau femei si apoi mame de la varsta de 14-15 ani. Asta ca sa nu mai exageram atat de mult ceea ce se vorbeste in jur. Totusi ca sa revenim la subiectul principal “Cum iti alegi jobul perfect” - noi ca si adulti , ca si parinti sau ca si prieteni ai unor tineri trebuie sa ne punem urmatoarea intrebare: “jobul meu este perfect? este potrivit pentur mine” iar daca raspunsul este da, atunci incercati sa va dati seama ce anume v-a determanat sa il alegeti si de ce va face sa va simtiti in postura unui angajat la locul de munca perfect pentru ca in cele din urma sa puteti da sfaturi. daca raspunsul la intrebarea de mai sus este “NU” atunci lasati-o balta, nu sunteti in masura sa dati sfaturi pentru tineri ce urmeaza sa isi aleaga un loc de munca sau o specializare Si iata cum ajungem sa elimanam cateva pareri. Sa vedem in continuare cum alegem jobul potrivit si perfect pentru noi - atunci cand suntem tineri: in primul rand trebuie sa ma gandesc ce imi place sa fac si ce ma vad facand la orice ora din zi. daca imi place sa admir natura mereu sau imi plac calatoriile montane periculoase atunci ar tebui sa ma orientez catre o specializare care sa aiba in prim plan natura, de exemplu pot sa dau la geografie sau la antropologie apoi - trebuie sa ne gandim daca specializarea sau jobul ales este destul de bine platat - iar daca raspunsul este da atunci se merita sa investim toate eforturile si sa luam in calcul de exemplu ceva mai iesit din comun cum ar fi “escaladarea muntilor” - un job de alpinist care se plateste destul de bine daca stii unde sa ajungi totusi exemplele de mai sus devin nule daca nu avem abilitatile necesare - asadar intotdeauna cand te gandesti sa devii ceva anume - ai face bine sa iti analizezi intregul comportament, sa stii exact ce iti place si ce nu si sa vezi care iti sunt plusurile si care iti sunt minusurile.

Degeaba iti place sa ajuti oameni si vrei sa faci bani din meseria de medic, daca lesini cand vezi un ac sau sange. In cazul acesta mai bine te-ai face medic psiholog si astfel poti ajuta la fel de bine, insa numai daca te consideri un bun ascultator si analist al mintii umane, cat si un cunoscator innascut al personalitatii umane. ca sa iti alegi meseria perfecta incearca sa te pui in fiecare situatieposibila, care sta scrisa pe foaia ta cu eventuale specializari. incearca sa afli cat mai multe despre specializarile respective si cum te ajuta sa devii un om mai bun cu totii ne dorim in cativa ani sa devenim manageri sau directori, trebuie insa sa ne stim si limitele, multe studii au aratat in acest sens ca nu toti oamenii sunt buni lideri si nu toti oamenii se pot descurca in anumite situatii.