UGGuri

Celebrele cizme UGG provin din Australia si Noua Zeelanda, avand la exterior piele de oaie iar la interior lana. Initial erau purtate pentru aspectul lor practic si calduros, dar treptat datorita surfer-ilor au inceput sa devina din ce in ce mai cunoscute si inafara granitelor continentului. Au inceput sa fie pe val in America in 1990 iar in restul lumii in anii 2000.
Reactiile publice negative cu privire la acestea au inceput sa apara datorita folosirii pielii de oaie la fabricarea lor, mai multe vedete postand comentarii negative dupa ce au aflat care este modul de producere a lor.
Poate v-ati intrebat vreodata de unde provide denumirea de UGGuri... Legenda spune  ca termenul UGG este o prescurtate a cuvantului englezesc “ugly” . Oare o fi adevarat? Cert este ca din punctul meu de vedere designul lor cu aspect de laba de urs numai frumos nu este, mai bine o pereche de pantofi cu blana.
Pierzandu-si scopul initial acest tip de cizma provenit din Australia a devenit o isterie in randul planetei, eu personal cunoscand destule persoane care ar fi facut orice sa isi cumpere o pereche din pretioasele cizme. Acestea sunt produse contrar aparentelor de catre UGG AUSTRALIA, o companie americana. Aceste cizme par a fi inlocuitorul perfect al pantofilor si chiar al sandalelor in timpul verii... Inca de cand au aparut m-am intrebat cum poate rezista cineva la 40 de grade in acei sosoni blaniti, dar cred ca moda cere sacrifici atat din punct de vedere al confortului cat si financiar daca tinem cont de faptul ca o pereche de UGGuri originale costa nu mai putin de 150 euro.
Desi pana acum nu am avut decat critici la adresa UGGurilor, totusi trebuie sa admit ca iarna, la o pereche de blugi au un aspect chiar dragut si ca in astfel de momente tanjesc si eu la o pereche...
Tu ai renunta la pantofii clasici in favoarea unor astfel de cizme?

Stiati Ca?

1.In situatii materiale neplacute ,prima care explodeaza este femeia.
2.Crocodilii plang in momentul in care isi devoreaza prada.(Crocodilii sunt niste animale foarte lacome,ei apuca bucati impresionante de prada.Asa ca ,se cam sufoca in momentul in care inghit,intra in panica,iar glandele lacrimare se activeaza si durii crocodili…plang!)
3.Orgasmul femeii este un analgezic puternic deoarece se secreta endorfine, deci durerile de cap nu sunt scuze bune de a nu face sex.

Asa Da :)

Pentru ca asta e un subiect care ma atinge un pic as vrea sa vorbesc despre petreceri si locurile unde le-am putea tine…
Eu fiind genul de persoana care , da imi plac petrecerile, dar cele bune… in nici un caz in Roman nu se pot tine petreceri bune. De ce? pentru ca nu avem unde pentru ca nu avem cu cine si nu avem cu ce.
Nu avem unde : cluburile din Roman sunt infecte! Interul cel putin pentru mine e mult prea mic si sincer nu suport sa fiu calcat in picioare sau impins de niste “FiTzE sHi FiGuRi’ … concertele …sunt putineeee si alea cand sunt e plin de colorati care te cauta prin buzunare de “o tigara”
Nu avem cu cine : dupa cum am spus mai sus chiar si in club iti trebuie un pic de respect pentru cel de langa tine si sa ii oferi un spatiu in care sa respire nu sa te bagi in el ca esti tu “JmEcHeR” si inca odata..coloratii ar fi bine de bagat in clor sau acid sulfuric..ma mai gandesc.
Nu avem cu ce : pai o fiu ele boxele din inter cat de cat..dar nu indeajuns  ) mai trebuie creata si o atmosfera nu doar muzica…
Ideea mea despre o petrecere ca la carte sau la care m-as simti cat de cat bine incepe sa se contureze la noi in Romania la concertele marilor nume ale muzicii dar totusi traim in Romania si ” nu mergem FaTah sa dansam ci sa ne vada lumea”

Oferta rent a car Bucuresti

Firmele de inchirieri auto sunt la mare cautare in ultima vreme  si cu preturi competitive ce le determina sa coboare pretul pietii odata ridicat, la un nivel decent.
Cele mai multe firme de inchirieri auto sunt  concentrate evident in capitata. Companiile rent a car Bucuresti ofera masini dintre cele mai variate, potrivite oricarei nevoi. 

Fie ca aveti nevoie doar de un mijloc de locomotie si nu sunteti foarte pretentiosi in privinta modelului, fie ca aveti nevoie de o masina de lux cu extra  dotari, o masina mare de familie sau un suv  pentru o plimbare pe drumuri neamenajate ale tarii, firmele  de inchirieri auto pot satisface  si cel mai exigent client facand oferte pe masura.

Companiile rent a car Bucuresti sunt usor de accesat prin intermediul internetului, facand astfel rezervarea unei masini mult mai simpla. Nu trebuie decat sa transferati avansul solicitat de firma in cauza impreuna cu datele personale de contact si sa specificati perioada si tipul masinii dorite apoi sa va duceti sa o ridicati, facand la fata locului dovada detinerii unui permis auto nerestrictionat.
Indiferent de tipul masinii pentru care optati firma de inchirieri auto se obliga sa va puna la dispozitie un autoturism curat fara defecte si care sa aiba intodeauna toate actele in regula. Experienta de peste ani in domeniul inchirieri masini ne face sa  punem pe primul loc confortul si siguranta persoanelor carora le punem masinile la dispozitie. Pentru a va asigura de promptitudinea si calitatea cu care raspundem cerintelor avem rugamintea ca la intrarea in posesia unei masini sa verificati chiar dumneavoastra conditiile in care va este inmanata.