epilare definitiva

Cresterea standardelor de frumusete duce la inmultirea metodelor de infrumusetare. Ca tot este vara si ca tot romanul ce are par ce il icomodeaza se epileaza o sa va vorbesc despre epilarea definitiva spl. Epilarea a evoluat foarte mult in ultimii ani asta ducand ca metodele clasice ca si aparatul de ras,epilatorul sau ceara sa dispara. Acestea au fost inlocuite de epilarea definitiva care este si mai ieftina si mai eficienta. Multe femei sunt mult mai multumite de epilarea definitiva spl decat erau de epilarea clasica cu ceara sau cu aparatul de ras ori epilatorul.
Epilarea definitiva este de doua feluri:
  1. - Epilare definitiva SPL (SQUARE PULSE LIGHT)
  2. - Epilare definitiva cu lumina intensa pulsata (IPL)
Cum am zis mai sus mult mai buna este metoda de epilare SPL deoarece un impuls de energie SPL este echivalentul a cinci impulsuri de energie IPL. Rezultatele sunt vizibile inca dupa prima sedinta asta demonstrand o calitate superioara a acesteia. Are foarte multe avantaje pe langa pret,calitate dar este foarte buna doarece riscurile la arsuri sunt foarte mici. Firul de par este indepartat in proportie de 90-95 % la femei si 70-75 % la barbati. Sunt foarte multe centre de epilare Constanta si epilare definitiva Constanta.

Constanta este un oras foarte populat si multe dintre femei vor sa arate splendid din ori ce punct de vedere. Saloanele de epilare si epilare definitiva Constanta sunt foarte multe asta fiind un avantaj pentru cliente si clienti. Sunt si barbati care se epileaza in special sportivii de performanta dar nu numai.